top of page

Lunch Liljeholmen

meny
Gå direkt till kassan
TAKE AWAY

Ring oss på: 08-121 36 330

Eller maila på: info@rhinofood.se

Rhino.png
Du kan förbeställa!
FRUKOST

Macka & bryggkaffe alt. juice 45:-
Macka & Cappuccino alt. Latte 55:-

Croissant Royal med stekt ägg, ost, avocado 49:-

Äggröra a la Rhino med parmesan och bräckt kalkon 59:-

Macka blandade pålägg 30:-
Juice 30:-

Vi erbjuder 10% rabatt på Dagens lunch Take Away samt beställningar.

AVSLAPPNAD ATMOSFÄR OCH

OPRETENTIÖS MAT

Från hela världen
LUNCH SOM GER NY ENERGI

Trött på ohälsosam snabbmat? Välkommen till oss på Rhino Foods! Varje vardag erbjuder vi fräsch och välsmakande lunch i Liljeholmen. Vi ger dig den energi du behöver inför resten av dagen – vi har goda alternativ både för köttätaren och vegetarianen.

After work
FRÄSCH OCH GOD LUNCH

Saknar du mångfald och variation på Stockholms lunchrestauranger? Välkommen till Rhino Foods – vi brinner för god mat från hela världen. Vällagade hamburgare, vegetariska alternativ, fräscha sallader – hos oss kan du alltid äta dig mätt.

Catering

LUNCHRESTAURANG PÅ LILJEHOLMSKAJEN

Bor eller arbetar du i eller nära Liljeholmen och saknar en trivsam restaurang där du kan äta en god lunch med vänner eller kollegor? Är du trött på slafsiga snabbmatsalternativ och längtar efter något mer vällagat?

Välkommen till oss på Rhino Foods på Liljeholmskajen – hos oss kan alla hitta något som retar smaklökarna och ger ny energi till eftermiddagens jobb. Vi har lunchöppet måndag till fredag 11-14,30 och serverar även frukost och erbjuder även catering till festen eller evenemanget.

Vi som arbetar på Rhino Foods & Drinks brinner för mat från hela världen. Mångfald och variation är i fokus för oss och det syns på vår lunchmeny. Wallenbergare, biff stroganoff och stekt strömming i all ära, när du äter lunch hos oss så är fantasin betydligt större än så.

Stämningen är en annan anledning att titta in hos oss under lunchtimmarna. Vår serviceorienterade och trevliga personal är proffs på att skapa en avslappnad och opretentiös stämning. Det bästa vi vet är att få en trevlig stund tillsammans med våra gäster.

LUNCH LILJEHOLMEN - TAKE AWAY

Här kan du vår meny för lunch i Liljeholmen, som gäller för att äta på plats och att ta med. Alla våra lunchrätter är laktosfria och har du några allergier så är det bara att fråga oss.

 

Vi är en lunchrestaurang på Liljeholmskajen med stora valmöjligheter. Varje vardag har vi ett luncherbjudande för 110 kronor. Vår kryddiga färsbiff med potatis- och basilikapuré går hem hos såväl kontorsråttor som byggjobbare.  Pinos Schnitzel med parmesan, rostad potatis, rödvinssky, tartarsås och citron är en fräsch och nyskapande variant på en verkligen klassiker. Biff Rydberg, nattstekt fläskkarré – vi har många suveräna alternativ för köttätaren.

HAMBURGERÄLSKAREN FÅR OCKSÅ SITT

EN LUNCHRESTAURANG MED MILJÖN I FOKUS

​Har du inte tid att sitta ner och äta lunch på  vår trevliga lunchrestaurang? Eller vill du hellre äta lunch på kontoret eller en annan plats?  Vi erbjuder givetvis även lunch som take away. Ring och beställ och kom och hämta maten till dig själv och kollegorna. Lunchen går enkelt att ta med i portionslåda som håller maten varm.

 

På Rhino Food & Drinks arbetar vi med miljön i fokus. Vi arbetar alltid hårt för att minska matsvinnet så mycket som möjligt och återvinner matrester som biogas. Vi vill bidra till en grönare framtid!


Välkommen till din lunchrestaurang i Liljeholmen – äter du lunch hos oss så kommer du att bli mätt och belåten.

Kontata oss

För hamburgerälskaren har vi vår Tarantino-inspirerade Royal with cheese i både singel och dubbelformat, samt en mycket populär vegetarisk halloumiburgare, alla med ett brett utbud tillbehör och såser. Varje vecka har vi ett pastaalternativ, med fisk eller kött eller vegetariskt.  Shawarma, poke bowls, sallader och ett flertal vegetariska och veganska alternativ – när du hälsar du på oss har du mycket gott att välja på. Våra stammisar kan intyga att vi håller en hög och stabil kvalitet på maten.

Notera att våra erbjudanden varierar vecka för vecka. Till lunchen ingår givetvis dricka, en bit bröd och fräsch och god sallad, med eller utan dressing.

bottom of page