Frukost Liljeholmen

 
Gå direkt till kassan
TAKE AWAY

Ring oss på: 08-121 36 330

Eller maila på: info@rhinofood.se

Rhino.png
Du kan förbeställa!
FRUKOST

Macka & bryggkaffe alt. juice 45:-
Macka & Cappuccino alt. Latte 55:-

Croissant Royal med stekt ägg, ost, avocado 49:-

Äggröra a la Rhino med parmesan och bräckt kalkon 59:-

Macka blandade pålägg 30:-
Juice 30:-

Vi erbjuder 10% rabatt på Dagens lunch Take Away samt beställningar.

AVSLAPPNAD ATMOSFÄR OCH

OPRETENTIÖS MAT

Från hela världen
EN BRA START PÅ DAGEN

Få en bra start på dagen med en frukost hos oss på Rhino Foods! Sätt dig och trivs med en kaffe, ett glas och en macka eller förbeställ och ta med till jobbet. Vi har frukostöppet från klockan 7 varje vardag.

 
FRUKOST I DIN SMAK

På Rhino Foods brinner vi för god mat – även på morgonen. Oavsett om du föredrar en enkel espresso för att kickstarta dagen eller en äggröra med tillbehör som ger energi för hela dagen – välkommen att titta in hos oss på Liljeholmskajen!

 

FRUKOST I LILJEHOLMEN GER EN BRA START PÅ DAGEN

Frukosten är dagens viktigaste måltid. En sanning som är svår att leva upp till en mörk  morgon när mjölken är slut, barnen ska till skolan och humöret är långt ifrån på topp.
Välkommen till oss på Rhino Food & Drinks i Liljeholmen i Stockholm. Vi har öppet för frukost varje vardag 07-10, lunch 11-14.30. Låt väl smaka!

Vi kan ge dig en bra start på dagen med Liljeholmens fräschaste, mest varierade och uppiggande frukostar. Kom in till oss och sitt och mys med en kopp kaffe och en macka eller ta med och ät i fikarummet på kontoret. Det går bra att förbeställa – kom bara till oss och hämta och ge dig själv den där nödvändiga kicken som kroppen behöver på morgonen!

Välkommen till vår diner för en delikat och varierad frukost. Vi som är arbetar på Rhino  har olika bakgrunder, men en sak gemensamt: vi brinner för god, näringsriktig och elegant serverad mat. Mångfald och variation är våra ledord och vi vill förmedla en avslappnad, opretentiös och social atmosfär. Kom gärna in till oss och surra lite över en kaffe och en croissant.

FRÄSCH OCH VARIERAD FRUKOSTMENY

När du beställer din frukost hos oss får du tillgång till en av de bästa menyerna i Stockholm. Det går självklart utmärkt att förbeställa vår frukost, både till bordsservering och avhämtning. Varför inte börja dagen med kaffe och macka enligt gammal god svensk tradition? Det går självklart lika bra att ta ett glas färskpressad apelsinjuice eller varför inte hänga vid baren med en nymalen cappuccino eller latte, italian style?

ÄGGRÖRA MED VÅR EGEN TOUCH

FRUKOST LILJEHOLMEN - DÄRFÖR ÄR DEN SÅ VIKTIG

  • En frukost bör ge dig ungefär en fjärdedel av dagens energiintag.

  • Frukosten sätter igång förbränningen och håller blodsockret på en bra nivå.

  • Har du dålig aptit och svårt att få i dig mat på morgonen? Gå upp lite tidigare så kanske du hinner få upp aptiten. Välkommen att ta del av vår frukost i Liljeholmen, vi öppnar klockan sju!

  • Personer som äter frukost har färre hål i tänderna. Dels beror det på de regelbundna matvanorna, dels på att mjölk och ost stimulerar saliven, vilket minskar risken för karies.

  • Att strunta i frukosten kan enligt flera studier ge negativa effekter som sämre inlärning, kreativitet och fysisk uthållighet.

Men främsta anledningen till att äta frukost hos Rhino Foods i Liljeholmen är förstås att det är gott och trevligt. Välkommen och låt väl smaka!

 

Vi har självklart även alternativ till stockholmaren som önskar en lite stadigare frukost för att orka hela förmiddagen fram till lunch. Vår Croissant Royal med stekt ägg, ost och avokado är populär bland gästerna, liksom vår egen Äggröra a la Rhino med parmesan och bräckt kalkon. Så långt från hotellens burkade äggröra man kan komma!


Välkommen till din leverantör av frukost i Stockholm och hugg in på nyttiga smoothies och juiceshots, nymalet kaffe och nybakat bröd. Det kommer att göra dagen lite lättare. Har du eller någon annan i sällskapet några allergier eller känsligheter för mat? Fråga personalen om eventuella allergener. Alla våra rätter är laktosfria.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER