top of page

catering Liljeholmen

meny
Gå direkt till kassan
TAKE AWAY

Ring oss på: 08-121 36 330

Eller maila på: info@rhinofood.se

Rhino.png
Du kan förbeställa!
FRUKOST

Macka & bryggkaffe alt. juice 45:-
Macka & Cappuccino alt. Latte 55:-

Croissant Royal med stekt ägg, ost, avocado 49:-

Äggröra a la Rhino med parmesan och bräckt kalkon 59:-

Macka blandade pålägg 30:-
Juice 30:-

Vi erbjuder 10% rabatt på Dagens lunch Take Away samt beställningar.

AVSLAPPNAD ATMOSFÄR OCH

OPRETENTIÖS MAT

Från hela världen
VI FIXAR FESTEN

Oroar du dig för maten till partyt, bröllopet eller firmafesten? Kontakta oss på Rhino Foods – vi är erfarna när det handlar om catering och har en varierad meny som går att anpassa till just dina behov. Trivs och ägna dig åt gästerna – vi tar hand om maten.

After work
CATERING PÅ SÖDERMALM

På Rhino Foods brinner vi för mat från hela världen – beställer du catering från oss så är festen räddad. Vi håller till i Liljeholmen men tar beställningar från Södermalm och hela Stockholm. Mat, dryck, porslin, serveringspersonal – hos oss är festen i trygga händer.

Catering

CATERING LILJEHOLMEN OCH SÖDERMALM

Rhino Foods & Drinks kan ordna catering i Liljeholmen med bekvämt avstånd till Södermalm. Oavsett om du ska ordna en stor födelsedagsfest, ett bröllop eller ett företagsevenemang så kan vi ordna maten. Vi är erfarna och serviceinriktade och kan ordna god mat som höjer stämningen på festen!


Kontakta oss på 08-121 363 30 eller info@rhinofood.se så kan vi prata igenom vad du behöver. Vi erbjuder lösningar på alla evenemang från den stora firmafesten till det lilla privata bröllopet. Sallader, varm mat, fikabröd, bakverk, dricka – tar du hjälp oss så behöver du inte oroa dig för att dina gäster ska hungriga på festen. Vi kan ordna med leverans av catering till Södermalm och hela Storstockholm mot en mindre avgift.

Hamburgare, kött, kyckling, pasta, shawarma eller vegetariska alternativ som halloumiburgare eller sallader – när du behöver catering på Södermalm så får du stora valmöjligheter om du väljer oss på Rhino Foods & Drinks. Hos oss arbetar matälskare från olika bakgrunder som har en sak gemensamt – vi älskar vällagad mat och att göra våra gäster mätta och belåtna.


Vi vet hur viktig maten är på en fest. Hur trevlig miljön än är, hur trevliga gästerna är, hur svängig musiken än är – utan god och riklig mat så är varje fest dömd att misslyckas. Inget kan skapa så mycket stress hos en festarrangör som maten  –  anlitar du oss för catering på Liljeholmen och Södermalm så slipper du den pressen. Sätt dig vid bordet, utbringa en skål och njut av maten istället för att oroa dig för att salladen ska ta slut. Vår stora erfarenhet gör att vi vet vad som krävs för att klara av alla sorters fester och tillställningar. Vi tar oss an alla uppdrag inom catering med entusiasm och glädje.

VI HAR ALLTID EN NÄRA DIALOG MED KUNDEN

Att ha en bra dialog med dig som kund är alltid i fokus för oss. För att vi ska kunna få allt att flyta på festen är planeringen central – och här spelar du en stor roll. För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag på bästa sätt så kommer vi att behöva följande information.

CATERING -  DU BESTÄMMER VAD SOM GÄLLER

Kontata oss
  • Typ av arrangemang – handlar det om privat fest, ett bröllop, en firmafest eller något annat?

  • Vilket datum ska evenemanget hållas?

  • Hur många gäster väntas?

  • Budget eller pris per kuvert.

  • Behöver du bara maten eller vill du hyra personal också?

Vi bestämmer tillsammans vilken mat som ska serveras och när, om du behöver serveringspersonal, om vi ska ordna med porslin och disk  och så vidare. Det är din fest och det är du som bestämmer – men vi kan med vår erfarenhet ge dig tips.


Oavsett om du vill att maten ska serveras vid bordet eller om det är självplock så ordnar vi det. Vi anpassar maten helt efter dina önskemål. Vi kan givetvis ordna vegetariska alternativ. Finns det matallergiker bland gästerna så ordnar vi mat som fungerar. Hör bara av dig till oss i god tid!


Vi är din flexibla och kundmedvetna partner inom catering i Liljeholmen. Alla rätterna görs med samma stora kärlek och omsorg och vi tar alltid hand om våra kunder.

bottom of page